PC Hulp

PC Hulp

PC hulp

Voor leden met een computervraag of -probleem is er PCHulp. Als lid van SeniorWeb kunt u gebruikmaken van verschillende vormen van computerhulp: Zoek het antwoord op uw vraag in de Vraag en antwoord. Stel uw vraag of lees mee op het Forum. Vraag advies bij de Helpdesk van PCHulp. Vraag om computerhulp bij u thuis via PCHulp aan Huis (tegen onkostenvergoeding). Deze vier vormen van PCHulp worden hieronder kort uitgelegd.

U moet ingelogd zijn met uw lidnummer en postcode om van deze mogelijkheden gebruik te maken. Via Mijn PCHulp kunt u de status van uw aanvragen volgen.

Vraag en antwoord

Veel vragen zijn al eerder gesteld door leden van SeniorWeb. Misschien staat uw vraag er ook tussen. Kijk daarom eerst eens in de rubriek Vraag en antwoord, voor u een beroep doet op de Helpdesk of PCHulp  aan Huis aanvraagt. Klik in de linkernavigatie op deze pagina op de knop

Helpdesk

Hebt u een computervraag of -probleem, dan kunt u die aan de vrijwilligers van de Helpdesk van PCHulp voorleggen. Klik in de linkernavigatie op deze pagina op de knop Helpdesk. Lees de voorwaarden en klik op de knop Accepteren. Vul daarna het formulier in en stel uw vraag (maximaal één vraag per formulier) zo duidelijk mogelijk. Als uw antwoord klaar staat ontvangt u een e-mail met een link. Door daar op te klikken wordt het advies op uw scherm getoond.
Vervolgens kunt u weer via datzelfde scherm reageren op het gegeven antwoord. Aan het slot van dit contact kunt u de vraag afsluiten door een waardering te geven. Het is mogelijk om 24 uur per dag te controleren of er al een antwoord is gegeven op uw vraag. Klik op de knop Mijn PCHulp in de linkernavigatie op deze pagina om uw persoonlijke pagina te bekijken. Daar ziet u een helder overzicht van de status van uw vraag én een overzicht van antwoorden op eerder gestelde vragen.
Dus extra handig als u niet bereikbaar voor ons was per e-mail. Helaas komen er wel eens mailtjes retour omdat de mailbox vol was of door een ander technisch probleem. Via Mijn PCHulp bent u dus altijd op de hoogte! Controleer wel altijd of uw persoonlijke gegevens en e-mail adres correct zijn! Wijzig deze zo nodig via Mijn SeniorWeb!

PCHulp aan Huis

Als de rubriek Vraag en antwoord of het advies van de Helpdesk u niet kunnen helpen, is er PCHulp aan Huis. Lees de voorwaarden en klik op de knop Accepteren. Vul daarna het formulier in en stel uw vraag zo duidelijk mogelijk. Controleer voor verzending van uw aanvraag of uw gegevens correct zijn. Na bemiddeling door de regiocoördinator neemt een SeniorWeb-vrijwilliger contact met u op en komt (tegen onkostenvergoeding) bij u thuis om u te helpen met het probleem.
Klik in de linkernavigatie op deze pagina op de knop PCHulp aan Huis. Helaas kunnen we alleen PCHulp aan Huis bieden binnen Nederland. Is na uw aanvraag uw probleem al opgelost vóór u gebeld bent door een vrijwilliger, annuleer dan de aanvraag door de bevestigingsmail te beantwoorden; dat voorkomt misverstanden. Het is mogelijk om 24 uur per dag te controleren of uw aanvraag in behandeling is. Klik op de knop Mijn PCHulp in de linkernavigatie op deze pagina om uw persoonlijke pagina te bekijken voor een helder overzicht van de status van uw (aan)vraag én een overzicht van antwoorden op eerder aan de Helpdesk gestelde vragen.
Voor PCHulp via SeniorWeb:PChulp

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.