Web links

WEBLINKSWeblinks

Hier vindt u een aantal handige links om te bezoeken. Handig voor de cursussen:

SeniorWeb
www.seniorweb.nl
SeniorWeb wil iedereen die niet met de computer is grootgebracht de mogelijkheden van de computer en Internet zelf laten ervaren.
Uitgangspunt is dat dit voor én door ouderen gebeurt.

VisualSteps
www.visualsteps.nl
Gratis materiaal. Op deze webpagina vindt u een serie gratis informatiegidsen en cahiers over diverse onderwerpen. Deze handige informatiegidsen, cahiers en overzichten worden aangeboden in de vorm van PDF-bestanden.
De webpagina met gratis producten is uitsluitend toegankelijk voor abonnees van de gratis Visual Steps Nieuwsbrief die per e-mail wordt verstuurd. Op
deze webpagina kunt u zich aanmelden voor de gratis Nieuwsbrief.
U ontvangt dan regelmatig per e-mail de gratis Visual Steps Nieuwsbrief. Regelmatig biedt Visual Steps op de webpagina gratis cahiers aan.
Dit zijn korte handleidingen over een bepaald onderwerp of programma. Speciaal voor de vaste bezoekers van onze website.

U kunt deze PDF-bestanden openen met het gratis programma Adobe Reader.  Heeft u dat programma nog niet op uw computer staan? Download Adobe Reader hier.
Kies uw besturingssyteem, taal en de versie die u wilt installeren.

Computerbrevet voor senioren
www.computerbrevet.nl
Met het Computerbrevet voor senioren test u online uw computerkennis.
De Computerbrevet-toetsen vindt u op deze speciale toetsenwebsite. De toetsen bestaan uit meerkeuze-vragen. Het resultaat verschijnt direct op uw beeldscherm. Als u een toets met goed gevolg heeft afgelegd, krijgt u per e-mail een Computerbrevet toegestuurd. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.De meerkeuzevragen zijn gebaseerd op de door ons aangeboden computerboeken van de door u gevolgde cursus.


GEMEENTE WEBSITES

Gemeente Arnhem
https://www.arnhem.nl

De Beijer
http://debeijer-geitenkamp.nl/

Geitenkampnet - Arnhem
www.geitenkampnet.nl
Deze website is de informatiebron voor inwoners van de Arnhemse wijken Geitenkamp, Arnhemse Allee, Monnikenhuizen, Nieuw-Monnikenhuizen en Saksen-Weimar.

Presikhaafnet - Arnhem
www.presikhaafnet.nl
Deze wijk is een van de eerste Arnhemse wijken van na de 2e wereldoorlog. De site wijst u de weg naar wat de wijk u allemaal heeft te bieden.

Malburgen - Arnhem
www.malburgen.nl
De wijk Malburgen ligt in de stad Arnhem. Het maakt onderdeel uit van het stadsdeel Arnhem-Zuid en is vernoemd naar het voormalige buurtschap Malburgen. Malburgen bestaat nu uit de deelwijken Oost-Zuid, Oost-Noord, West, Immerloo en Het Duifje.

Schuytgraaf- Arnhem
www.schuytgraaf.nl
Deze website is de informatiebron voor inwoners van de Arnhemse wijk Schuytgraaf.

Holthuizen
www.Holthuizen.net
 
Holthuizen is een buurt in het zuiden van de stad Arnhem, die grenst aan de wijken Vredenburg en Het Duifje. De buurt is onderdeel van de wijk Vredenburg.

Vredenburg- Arnhem
www.vredenburg.info

Deze website is de informatiebron voor inwoners van de Arnhemse wijk Vredenburg.

 


COMPUTERCLUBS

PTCC - Arnhem
https://arnhem.ptcc.nl
Niet de allergrootste maar wel ........... de gezelligste computerclub van Nederland.

 

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.