Workshops

BESCHIKBARE WORKSHOPS

6. BEVEILIGEN VAN UW COMPUTER

Voor deze workshop wordt o.a. gebruik gemaakt van weliswaar gratis doch alom erkende aanbevolen programma’s.
Aanbevolen wordt de beveiligingen direct op uw laptop/notebook te installeren en/of toe te passen.
De workshop bestaat uit 2 lessen van 2 uur. Er hoeft geen gebruik te worden gemaakt van een cursusboek. Wel wordt een USB-stick sterk aanbevolen.

7. WERKEN MET MAPPEN EN BESTANDEN EN BACK-UPPEN IN WINDOWS 10Boek 8kl

Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het gratis programma Windows verkenner. Dit veelzijdige hulpprogramma is bijna overal geschikt voor. Ook voor het overbrengen van uw foto’s van uw camera naar uw computer en het bekijken en selecteren van uw foto’s. Zelfs het maken van backups en gebruik in een eenvoudig thuisnetwerk is het programma zeer geschikt.
De workshop bestaat uit 2 lessen van 2 uur. Er hoeft geen gebruik te worden gemaakt van een cursusboek. Wel wordt een USB-stick sterk aanbevolen.

skypelogo8. GRATIS TELEFONEREN MET SKYPE

Met het gratis programma Skype kunt u gratis en onbeperkt met een andere Skype gebruiker waar ook ter wereld chatten, praten desgewenst zien. Het programma is zeer gemakkelijk te installeren en nog gemakkelijker in gebruik, Ook zijn nog andere diensten mogelijk, maar daarvoor moet u een gering bedrag betalen. De installatie van Skype op uw computer duurt maar enkele minuten. Uitgebreide hulp is online aanwezig, waardoor de mogelijkheid tot testen van de installatie voor gebruik. Kortom in 2 uur lestijd bespaart u niet alleen telefoonkosten, maar kunt u op uw gemak vanachter de computer met uw handen vrij, bellen met de hele wereld.
De workshop bestaat uit 2 lessen van 2 uur. Een USB-stick wordt sterk aanbevolen. Voor deze workshop is één van de basiscursussen Windows of vergelijkbare kennis vereist.

Boek 10kl9. EENVOUDIG INTERNET BANKIEREN     

In deze workshop leert u alle noodzakelijke kennis omtrent het inzien en beheer van uw bankrekening(en). Hieronder valt ook het verrichten van (automatische) betalingen, ook met het betaalsysteem IDEAL.Tevens leert u uw bankafschriften zelf uit te printen.
De workshop bestaat uit 2 lessen van 2 uur.
Voor deze workshop is de cursus Internet en e-mail of vergelijkbare kennis vereist. 

 


10. IPHONE, TABLETS, SMARTPHONE, SOCIAL MEDIABoek 11kl


De laatste jaren is door smartphones (iPhone) en tablets (iPad) de mogelijkheid ontstaan om via een wifi-verbinding en/of simkaart bijna dezelfde mogelijkheden te hebben op mobiele apparaten te hebben alsof u een computer gebruikt. 
Er zitten wel verschillen in en zowel bij het gebruik van de computer en de tablet/smartphone gaat het er om dat u gebruik wil of durft te maken van de mogelijkheden. Als gebruik maakt van de apparaten raakt u vanzelf vertrouwd met de mogelijkheden.
Het gebruik van de nieuwe multimedia is vooral consumptief en gaat het om snel handelen met zo weinig mogelijk tekst. Snel informatie hebben, snelle communicatieve berichten, snel betalingen doen. 
Wij bieden u cursussen aan om de mogelijkheden van deze nieuwe apparaten te ontdekken. U zult natuurlijk lang niet alle mogelijkheden benutten, maar als u weet hebt van wat kan, kunt u later nog eens een cursus volgen en herhalen. U hoeft dan niet nog eens het boek aan te schaffen.
Natuurlijk hebt u na een cursus nog niet alles onder de knie. Om daarin u te ondersteunen bieden wij u onze inloop aan.
U kunt dan op de locaties:
de Beijer en de Symfonie terecht.
 

  • Hier kunt u steun krijgen bij het gebruik en instellen van de apparaten.
  • Individuele hulp krijgen bij het gebruik van apps/programma’s

Kosten
De kosten voor workshops bedragen € 5,00 per les van 2 uur, exclusief lesboeken c.q.syllabus.


Voor workshopinformatie:
Dhr. Jan Jongenelen
Telefoon: 026 379 33 18
E-Mail: janjongenelen@live.nl

Mevr. Gerrie van Toor
Telefoon: 026 361 05 87
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.